Shenzhen UV Nail Lamp Co.,Ltd.

Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία, λογική τιμή.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ακρυλικό σύστημα καρφιών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ακρυλικό σύστημα καρφιών για τις πωλήσεις
Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Ο κ. Abílio Cipriano

Καλή ποιότητα, καλή τιμή, καλή υπηρεσία!

—— Emma simankovich

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Ο κ. Johnifere

Είμαι Online Chat Now

JOJOBA ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ GOLDED

Κίνα JOJOBA ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ GOLDED προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  JOJOBA ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ GOLDED

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Pioneer herb

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 23 kg
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg/drum, 180kg
Χρόνος παράδοσης: 3 ημέρες
Όροι πληρωμής: TT, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 200000kg
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

JOJOBA ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ GOLDED

Εμφάνιση: Σαφές πετρέλαιο Gloden Odorless
Συσκευασία: 25 kg/drum
Εφαρμογή: Φροντίδα δέρματος και προσοχή τρίχας, πετρέλαιο μεταφορέων

Όνομα INIC: Chinensis πετρέλαιο σπόρου Simmondsia

Εμπορικό όνομα: Jojoba πετρέλαιο (χρυσό)

Συνώνυμα: Buxus chinensis, californica Nutt Simmondsia.

CAS #: 61789-91-1

Περιγραφή: Υγρό ελαιούχο κερί της Virgin, που λαμβάνεται από τους φυσικούς Jojoba σπόρους

Μέθοδος παραγωγής: Κρύο jojoba Τύπου πετρέλαιο

Τύπος επεξεργασίας: Ανεπεξέργαστο jojoba πετρέλαιο

Αποκτηθείς από: jojoba σπόροι

Εμφάνιση: Χρυσό έως καφετί κίτρινο υγρό κερί.

JOJOBA το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ GOLDED είναι πολύ παρόμοιο στη σύνθεση με τα ανθρώπινα φυσικά πετρέλαια δερμάτων. Τα φυσικά αποτελέσματα στο ελάχιστο επίπεδο χρώματος και ένα ουσιαστικά odourless φυτικό έλαιο.

JOJOBA το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ GOLDED εκθέτει την υψηλότερη σταθερότητα με την πάροδο του χρόνου έναντι άλλων πετρελαίων λόγω του χαμηλού δείκτη ιωδίου.

JOJOBA το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ GOLDED εφαρμόζει εύκολα, προσφέρει τη βαθιά διείσδυση και τη σημαντική διατήρηση υγρασίας μαζί με τις υψηλές τρέφοντας ιδιότητες.

JOJOBA το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ GOLDED αποκαθιστά το ξηρό, αφυδατωμένο, και ώριμο δέρμα. Δεδομένου ότι έχει τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μπορεί να αποτρέψει άλλα πετρέλαια από τη μετάβαση rancid.

JOJOBA το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ GOLDED είναι κατάλληλο για όλα τα είδη καλλυντικών προϊόντων από

ξέβγαλμα-από άδεια-επάνω. Το υψηλό περιεχόμενό του unsaponifiables το κάνει ένα άριστο συστατικό στο soothe και αποκαθιστά την ελαστικότητα σε οποιαδήποτε ξηρά περιοχή δερμάτων.

JOJOBA το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ GOLDED βοηθά να θεραπεύσει τους άκαυστους όρους δερμάτων όπως η ψωρίαση ή οποιαδήποτε μορφή δερματίτιδας, και να ελέγξει την ακμή και τα ελαιούχα κρανία.

Αρωματική περιγραφή: Jojoba το χρυσό πετρέλαιο μεταφορέων έχει μια ευχάριστη, μαλακή μυρωδιά.

Απορρόφηση: Jojoba χρυσό δημιουργεί ένα εμπόδιο αλλά θα αφήσει ένα satiny τέρμα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

JOJOBA το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ GOLDED χρησιμοποιείται εκτενώς στα καλλυντικά και είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής εναλλακτική λύση στη ζελατίνα πετρελαίου, δεδομένου ότι προέρχεται από τις εγκαταστάσεις παρά από τα απολιθωμένα καύσιμα. Η δημοτικότητά της έχει αυξηθεί επιπλέον δεδομένου ότι έχει γίνει παλιομοδίτικο, και συχνά παράνομο να χρησιμοποιηθεί blubber φαλαινών στα σαπούνια και τα καλλυντικά προϊόντα.

JOJOBA το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ GOLDED μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα ως δέρμα και τρίχα. Μπορεί επίσης να ενσωματωθεί εύκολα ως ενεργό συστατικό ή άριστος μεταφορέας στα προϊόντα φροντίδας δερμάτων και τρίχας. Η συνιστώμενη δόση είναι μεταξύ 3 και 10%.

JOJOBA το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ GOLDED μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί άμεσα ως πετρέλαιο μασάζ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί συνδυασμένος με άλλα φυτικά έλαια.

JOJOBA το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ GOLDED που χρησιμοποιείται εκτενώς ως φυσικό συστατικό στα προϊόντα ομορφιάς όπως τα λοσιόν, τα σαμπουάν και τα moisturisers, το πετρέλαιο χρησιμοποιείται επίσης ευρέως στο καθαρό κράτος του, δεδομένου ότι έχει τις ιδιότητες πολύ παρόμοιες με sebum που παράγεται στο δέρμα μας που αυτό το κάνει ένα θαυμάσιο moisturiser, το οποίο είναι μη-λιπαρό και εύκολα απορροφημένο.

JOJOBA το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ GOLDED έχει επίσης τις φανταστικές ιδιότητες μυκητοκτόνου.

Jojoba που το χρυσό ελαιοδοχείο μεταφορέων προστίθεται σε άλλα πετρέλαια μεταφορέων προκειμένου να επεκταθούν οι ζωές του προϊόντος στο ράφι, και έχει γίνει ένα κοινό πετρέλαιο στις aromatherapy βιομηχανίες λόγω του είναι άριστες ιδιότητες φροντίδας δέρματος.

Jojoba το χρυσό πετρέλαιο μεταφορέων είναι λιγότερο επιθυμητό στην καλλυντική κατασκευή εν τούτοις, στις εφαρμογές που δεν είναι ευαίσθητες στον αποχρωματισμό ή τη μυρωδιά, χρυσό Jojoba ακόμα συνήθως χρησιμοποιείται.

Οι θεράποντες μασάζ μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μικρά ποσά στα μίγματα πετρελαίου μεταφορέων τους, αλλά δεδομένου ότι θα φράξει τους πόρους, η αίτησή της είναι περιορισμένη.



Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen UV Nail Lamp Co.,Ltd.
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)