Shenzhen UV Nail Lamp Co.,Ltd.

Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία, λογική τιμή.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤρέφοντας υγρό τρίχας

Ιατρικός βαθμός όξινη σκόνη εγχύσεων Hyaluronate νατρίου Hayluronic

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ακρυλικό σύστημα καρφιών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ακρυλικό σύστημα καρφιών για τις πωλήσεις
Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Ο κ. Abílio Cipriano

Καλή ποιότητα, καλή τιμή, καλή υπηρεσία!

—— Emma simankovich

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Ο κ. Johnifere

Είμαι Online Chat Now

Ιατρικός βαθμός όξινη σκόνη εγχύσεων Hyaluronate νατρίου Hayluronic

Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Hyaluronic οξύ (νάτριο Hyaluronate)

Προδιαγραφή:
Όνομα INCI: Hyaluronic οξύ
Εμφάνιση: Άσπρη σκόνη
Νάτριο Hyaluronate (ξηρά βάση): 90%-105%
Glucuronic οξύ: μέγιστο 42.0%.
PH (0.1% λύση νερού): 6.0-7.5 
Μοριακό βάρος: 5000-3200000 Dalton.
Πρωτεΐνη: 0.1% λεπτά.
Διαφάνεια (0.1% λύση): 99% λεπτό.
Απώλεια στην ξήρανση: μέγιστο 10.0%.
Βαριά μέταλλα (ως PB): μέγιστο 10ppm.
Αρσενικό: μέγιστο 1ppm.
Φόρμα & ζύμη: 100CFU/g μέγιστο.
Αρίθμηση βακτηριδίων: 1000CFU/g μέγιστο.
Pseudomonas-$l*aeruginosa: Αρνητικός.
Σταφυλόκοκκος - χρυσός: Αρνητικός.
Ζωή του προϊόντος στο ράφι: Δύο έτη

Όνομα INCI: Hyaluronic οξύ
EINECS αριθ.: 232-678-0
CAS αριθ.: 9004-61-9 (Hyaluronic οξύ)
CAS αριθ.: 9067-32-7 (νάτριο hyaluronate) 
Μοριακός τύπος: (C14H21N011) ν

Περιγραφή προϊόντων:
Το νάτριο hyaluronate, ή το Hyaluronic όξινο (HA) είναι ένα είδος πολυσακχαριτών που αποτελείται από disaccharide επανάληψης τις μονάδες του ν-Acetylglucosamine και το glucuronic όξινο εμπορικό εκτάριο είναι συνήθως η αλατισμένη μορφή νατρίου του. Το νάτριο hyaluronate είναι το βασικό νερό διατηρώντας τις ουσίες στο ανθρώπινο δέρμα. Το κακό περιβάλλον διαβίωσης και γήρανση μπορεί να προκαλέσει τη μείωση του περιεχομένου εκταρίου στο δέρμα, μπορεί να κρατήσει περισσότερες από 1000 φορές το βάρος του στο νερό, και κατά συνέπεια το νερό που διατηρεί τη δυνατότητα του δέρματος αποδυναμώνεται και τα συγγενή βλέμματα ξηρά και τραχιά. Μια από τις κύριες αιτίες της άνοιας δερμάτων είναι επίσης η μείωση των πολυσακχαριτών, όπως το εκτάριο. Η ειδική δομή χαρακτηριστική του εκταρίου κάνει αυτό έχει την υψηλή ενυδάτωση και η ικανοποιημένη reguating λειτουργία νερού και η λύση της έχουν υψηλά viscoelasticity και lubricity. Όταν η λύση εκταρίου εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος, μπορεί να διαμορφώσει ένα διαπερατό στρώμα αέρα και να κρατήσει το δέρμα υγρό και ομαλό. Το μικρό μοριακό βάρος εκτάριο μπορεί να διαπεράσει dermis στο στρώμα, να συνδυάσει πλήρως με το νερό, να προωθήσει τη μικροκυκλοφορία αίματος δερμάτων και τη θρεπτική απορρόφηση και να διατηρήσει τον κανονικό μεταβολισμό, και κατά συνέπεια διαδραματίζει έναν ρόλο της ρυτίδας αφαιρώντας, φαίνεται βελτιωμένος και προστασία υγείας. 

*Food βαθμός εκτάριο 
Το περιεχόμενο εκταρίου είναι για 15g σε ένα ανθρώπινο σώμα. Διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ανθρώπινη βιολογική δραστηριότητα. Με τη μείωση του περιεχομένου εκταρίου στο δέρμα, το νερό που διατηρεί τη δυνατότητα του δέρματος αποδυναμώνεται, το δέρμα φαίνεται χονδροειδές και ρυτίδα. Η μείωση του εκταρίου σε άλλες συσκευές θα οδηγήσει στην αρθρίτιδα, arteriosclerosis, συν την αναταραχή και την ατροφία εγκεφάλου. Εν γένει η μείωση του εκταρίου στο ανθρώπινο σώμα θα οδηγήσει στην πρόωρη άνοια. 
 

Το προφορικό εκτάριο μπορεί να αυξήσει το περιεχόμενο εκταρίου στο ανθρώπινο σώμα, να παρέχει την ανεπάρκεια του εκταρίου. Με την αφομοίωση και να απορροφήσει του εκταρίου, το δέρμα μπορεί να γίνει το υγρό, ομαλό, μαλακό και πλούσιο ελατήριο. Το προφορικό εκτάριο μπορεί να αναβάλει τη άνοια πλήθους αποτρέψτε την αρθρίτιδα, arteriosclerosis, συν την αναταραχή και την ατροφία εγκεφάλου. Το προφορικό εκτάριο μπορεί να κάνει ένα σύνολο των φασολιών και να είναι πλούσιο σε ενέργεια νεολαίας.

 

*Cosmetic βαθμός εκτάριο
Το εκτάριο είναι ένα φυσικό βιοτικό συστατικό, ευρέως υπάρχων στο δέρμα και οποιοδήποτε άλλοδήποτε ιστό. Έχει τη σημαντική κρατώντας δυνατότητα υγρασίας, κατά συνέπεια αποκαλούμενο φυσικό παράγοντα το (NMF) Moisturing στον κόσμο. Είναι το καλύτερο συστατικό που χρησιμοποιείται στα καλλυντικά για την υγρασία που κρατά στη φύση.

Όταν το εκτάριο ίσχυσε για το δέρμα, το μακρομοριακό εκτάριο μπορεί να διαμορφώσει ένα διαπερατό λεπτό στρώμα αέρα και να κρατήσει το δέρμα ομαλό και υγρό, και προστατεύω το δέρμα από τα βακτηρίδια, τη σκόνη, και την υπεριώδη ακτίνα. Με χαμηλό - το μοριακό εκτάριο που διαπερνά corium, αυτό θα διευρύνει ελαφρώς τα τριχοειδή αγγεία αίματος, θα επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος, θα βελτιώσει την ενδιάμεση απορροφώντας δυνατότητα μεταβολισμού και τροφοδότησης του δέρματος, αποβάλλοντας κατά συνέπεια τις ρυτίδες, αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος και καθυστερώντας τη γήρανσή του. Το εκτάριο μπορεί επίσης να προαγάγει την υπερπλασία του κυττάρου επιδερμίδων, καθαρός ελεύθερος ριζοσπάστης οξυγόνου, να αποτρέψει και να αποκαταστήσει την παραβίαση του δέρματος. Το διάλυμα ύδατός του έχει το πολύ υψηλό ιξώδες που μπορεί να κάνει να ποτίσει γίνοντας παχύτερο. Οι κρέμες που γίνονται με τη βοήθεια της γαλακτωματοποίησης του εκταρίου με το πετρέλαιο είναι λεπτές και ομοιογενείς με το σταθερό emulsifiction.

Το εκτάριο είναι το καλύτερο φυσικό ενυδατικό συστατικό που χρησιμοποιείται στα καλλυντικά. Έχει μια καλή συμβατότητα

και μπορεί να προστεθεί στα διάφορα καλλυντικά όπως η κρέμα, λοσιόν. καλλυντική νερό, ουσία, γάλακτος, υγρό για το λουτρό, πλύση τρίχας agentfor και προστασία, mousse, κραγιόν. Οι ενσωματωμένες ποσότητες είναι περίπου 0.05%-0.5%

 

*Medical βαθμός εκτάριο 
Το εκτάριο είναι το κύριο συστατικό που συνθέτει την ανθρώπινη μεσοκυττάρια ουσία, το synovia ενώσεων vitreum, κ.λπ. Μπορεί να διατηρήσει το νερό, να κρατήσει το μεσοκυττάριο διάστημα, να προσαρμόσει την ωσμωτική πίεση, να λαδώσει και να προαγάγει την αποκατάσταση των κυττάρων. Στο διάλυμα ύδατός του, ένα υποστήριγμα καρβοξυλικός και υδροξύ σε μοριακό του, ο οποίος μπορεί να διαμορφώσει τις συνδέσεις υδρογόνου στο μόριο και μεταξύ των μορίων, κάνοντας το κατά συνέπεια ένα ισχυρό νερό που κρατά τη δράση. Μπορεί να συνδέσει το νερό άνω των του πολλαπλασίου 400. Στην ανώτερη συνέπεια, εκτάριο διαλύματος ύδατος έχει υψηλό viscoelasticity λόγω των μορίων του να διαμορφώσει σύνθετους τρεις reticula βαθμούς. Σαν κύριο συστατικό της μεσοκυττάριας ουσίας, το εκτάριο αφορά άμεσα τη μεταφορά της ανταλλαγής του ηλεκτρολύτη μέσα και έξω από στα κύτταρα, καταδεικνύει τη δράση φίλτρων των φυσικών και πληροφοριών μορίων. Το μακρομόριο εκτάριο μπορεί να αποτρέψει τα κύτταρα από την κίνηση, την υπερπλασία, την αποσύνθεση και το engulfment, ενώ το χαμηλό olecule εκτάριο έχει τις ενέργειες προώθησης.


Το εκτάριο την ιδιαίτερη φυσική και χημική ιδιοκτησία και τη βιολογική δράση, χρησιμοποιεί ευρέως στην ιατρική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως viscoelastic πράκτορας στο τεχνητό κρύσταλλο που φυτεύει στην οφθαλμική χειρουργική επέμβαση, ως πράκτορας αφθονίας στην οστεοαρθρίτιδα, επίσης ως πράκτορας στις πτώσεις ματιών. Έχει την καλή δράση των προληπτικών φαρμάκων προσκόλλησης σε surgerical διαδικασίες και των θεραπεύοντας περικοπών στο δέρμα. Η ένωση του εκταρίου και άλλου φαρμάκου, η πρόσθετη ουσία μπορεί να κάνει την πράξη της καθυστέρησης φαρμάκων. Με την ανάπτυξη της ιατρικής τεχνολογίας. Το εκτάριο θα χρησιμοποιηθεί ευρύτερα στην ιατρική

Χαρακτηριστικό γνώρισμα προϊόντων:
Με την αφομοίωση και να απορροφήσει του εκταρίου, το δέρμα μπορεί να γίνει το υγρό, ομαλό, μαλακό και πλούσιο ελατήριο. Το προφορικό εκτάριο μπορεί να αναβάλει τη άνοια πλήθους αποτρέψτε την αρθρίτιδα, arteriosclerosis, συν την αναταραχή και την ατροφία εγκεφάλου. Το προφορικό εκτάριο μπορεί να κάνει ένα σύνολο των φασολιών και να είναι πλούσιο σε ενέργεια νεολαίας. 
Το εκτάριο είναι το καλύτερο φυσικό ενυδατικό συστατικό που χρησιμοποιείται στα καλλυντικά. Έχει μια καλή συμβατότητα
και μπορεί να προστεθεί στα διάφορα καλλυντικά όπως η κρέμα, λοσιόν. καλλυντική νερό, ουσία, γάλακτος, υγρό για το λουτρό, πλύση τρίχας agentfor και προστασία, mousse, κραγιόν. 
Το εκτάριο την ιδιαίτερη φυσική και χημική ιδιοκτησία και τη βιολογική δράση, χρησιμοποιεί ευρέως στην ιατρική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως viscoelastic πράκτορας στο τεχνητό κρύσταλλο που φυτεύει στην οφθαλμική χειρουργική επέμβαση, ως πράκτορας αφθονίας στην οστεοαρθρίτιδα, επίσης ως πράκτορας στις πτώσεις ματιών. Έχει την καλή δράση των προληπτικών φαρμάκων προσκόλλησης σε surgerical διαδικασίες και των θεραπεύοντας περικοπών στο δέρμα. Η ένωση του εκταρίου και άλλου φαρμάκου, η πρόσθετη ουσία μπορεί να κάνει την πράξη της καθυστέρησης φαρμάκων. Με την ανάπτυξη ιατρικού. Το Hyaluronic οξύ είναι ένας φυσικός πολυσακχαρίτης (μεγάλο μόριο ζάχαρης) που εμφανίζεται στους διάφορους ιστούς (δέρμα, αρθρικά ρευστά των ενώσεων, συνδετικοί ιστοί). Αρμόδια για τον ιστό η υδάτωση, λίπανση, & η σταθερότητα ιστού, κρατούν 500 φορές το βάρος νερού της.

Η προδιαγραφή/τα πρότυπα προϊόντων μας:
1. Hyaluronic οξύ βαθμού τροφίμων
2. Καλλυντικό Hyaluronic οξύ βαθμού
3. Hyaluronic οξύ βαθμού εγχύσεων (βαθμός Pharm) 

Τα προϊόντα μας είναι ανώτερη ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή.
MSDS, COA, όνομα CTFA, κώδικας HS, μπορεί να παρασχεθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ως αίτημά σας.

Εφαρμογή:
δέρμα 1.Moisturizes &rejuvenates
2.Smooths πρόωρες γραμμές/ρυτίδες
3.Lubricates & ενώσεις μαξιλαριών
4.Medical έγχυση και επεξεργασία

Συσκευασία:
1. 100g/200g πλαστικό μπουκάλι
2. 100g/200g τσάντα φύλλων αλουμινίου
3. 1KG τσάντα φύλλων αλουμινίου
4. 25KG τύμπανο ινών

Εμπορικοί όροι: 
COem: Αποδεκτός
Πληρωμή tems: Μεταφορά τράπεζας, T/T, Western Union, γραμμάριο χρημάτων.
Όρος ναυτιλίας: Διεθνές εξπρές ταχυδρομείο (TNT, EMS, DHL, Fedex, με τον καταχωρημένο αριθμό καταδίωξης, την παράδοση πορτών)
Χρόνος παράδοσης: 5-15 εργάσιμες ημέρες παγκοσμίως (σύμφωνα με την ποσότητα διαταγής σας, εάν έχετε τη μεγάλη προσαρμοσμένη cOem διαταγή, 
θα υπολογίσουμε εκ νέου το χρόνο εκπτωτικής τιμής και παράδοσης για τον πελάτη μας.)
Επιστροφής πολιτική: Θα επιστρέψουμε τα χρήματά σας εάν τα προϊόντα μας να μην έχει καμία καλή επίδραση. 
 
Στοχεύουμε να παρέχουμε τον πελάτη μας η καλύτερη υπηρεσία. Πιστεύουμε στην τιμιότητα και την ακεραιότητα στην επιχείρηση, 
και είναι ο τελικός σκοπός Company μας s για να παρέχει τον πελάτη μας η καλύτερη υπηρεσία.
 
Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση για το προϊόν μας ή χρειάζεστε τις πιό πρόσφατες τιμές, 
Παρακαλώ αισθάνεται ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με: το nicole.slianbio@gmail.com
οποτεδήποτε είναι εντάξει.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen UV Nail Lamp Co.,Ltd.
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)