Shenzhen UV Nail Lamp Co.,Ltd.

Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία, λογική τιμή.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταμάσκα προσώπου κολλαγόνο

Βοτανικό δέρμα που λευκαίνει την κρέμα, ροδοειδής μάσκα μεταξιού 25ml για το κιτρινωπό δέρμα

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ακρυλικό σύστημα καρφιών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ακρυλικό σύστημα καρφιών για τις πωλήσεις
Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Ο κ. Abílio Cipriano

Καλή ποιότητα, καλή τιμή, καλή υπηρεσία!

—— Emma simankovich

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Ο κ. Johnifere

Είμαι Online Chat Now

Βοτανικό δέρμα που λευκαίνει την κρέμα, ροδοειδής μάσκα μεταξιού 25ml για το κιτρινωπό δέρμα

Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

 

Βοτανικό δέρμα που λευκαίνει την κρέμα, ροδοειδής μάσκα μεταξιού 25ml για το κιτρινωπό δέρμα

 

Περιγραφή

 

5η παραγωγή 3+2 YIQI βοτανικό δέρμα συσκευασίας δώρων που λευκαίνει το σύνολο κρέμας

1.YIQI 5η κρέμα παραγωγής Α

 

Ροδοειδής λευκαίνοντας κρέμα ημέρας (κρέμα Α) 20G

Οφέλη: τα υψηλά - πρωτεΐνη - πλούσια συστατικά, φυσικά εκχυλίσματα φυτών, με την καλή ενεργοποιημένη βάθος αλληλεπίδραση σωμάτων ινών, ενισχύουν την αποσύνθεση και τη δυνατότητα μελανίνης φραξίματος μεμβρανών κυττάρων να αποκλειστεί η ακτινοβολία και η προστασία ήλιων στο δέρμα για να επιτύχουν την ολική προστασία, μαλακό άσπρο δέρμα.

Συστατικά: λωτός, κάρδαμο, aloe Βέρα, chamomile, και ούτω καθεξής.

Για το δέρμα: χρώση, ανώμαλος τόνος δερμάτων, κιτρινωπό δέρμα.

Χρήση: το καθημερινό πρωί μετά από να καθαρίσει, παίρνει κατάλληλος punctate μεγέθους που τίθεται ακόμη και στο πρόσωπό του, που συνδέεται με την κρέμα Β και την κρέμα Γ.

 

2. 5η κρέμα παραγωγής Β YIQI

 

Ροδοειδής λευκαίνοντας κρέμα μαργαριταριών (κρέμα Β) 20G Β

Οφέλη: η σκόνη μαργαριταριών με το απόσπασμα ginkgo, βελτιώνει αποτελεσματικά το τραχύ, σκοτεινό άλαλο δέρμα, ειδικά με τα συστατικά τρέφει και ξαναγεμίζει τη διατροφή δερμάτων, η μακροπρόθεσμη χρήση μπορεί να αποβάλει τις λεπτές ρυτίδες, να αποτρέψουν το δέρμα, να καταστήσει το δέρμα άσπρο και τρυφερό, λεπτός, λαμπρός.

Συστατικά: Biloba Ginkgo, ginseng, σκόνη μαργαριταριών.

Για το δέρμα: χρώση, ανώμαλος τόνος δερμάτων, κιτρινωπό δέρμα.

Χρήση: το καθημερινά πρωί και το βράδυ μετά από να καθαρίσουν, παίρνουν την κατάλληλη κρέμα σημείων Α μεγέθους το πρωί που τίθεται ακόμη και στο πρόσωπό του και λερώνουν έπειτα την κρέμα Β, τώρα με τον ίδιο τρόπο η πρώτη νύχτα χρωματίζοντας την κρέμα Γ και έπειτα την κρέμα επιχρισμάτων Β.

 

3. 5η κρέμα παραγωγής Γ YIQI

 

Ροδοειδής λευκαίνοντας κρέμα νύχτας (κρέμα Γ) 20G

Οφέλη: περιλαμβάνει τα φυσικά λευκαίνοντας στοιχεία καθώς επίσης και ποικίλες φυσικές θρεπτικές ουσίες εκχυλισμάτων φυτών, με τη συμμετοχή στο streptozotocin, τα αντιφλεγμονώδη ένζυμα, βιταμίνες από την επέκταση. Ο διπλός παράγοντας λεύκανσης, άμεση αποσύνθεση αποβάλλει το σχηματισμό των σκοτεινών σημείων, των φακίδων και άλλων σημείων, και μολυσμένος από τα βακτηρίδια από την ακμή και μπορεί να διαπεράσει το βαθύ υποδόριο ιστό, επεξεργασία των λανθανόντων σπυρακιών, αποσύνθεση της μελανίνης, για να επιτύχει τα πλήρη αποτελέσματα λεύκανσης. Ειδικά για τις φακίδες ο hudieban, melasma, σκοτεινά σημεία με τα ειδικό εφέ.

Συστατικά: lanolin, φουντουκιά μαγισσών, arbutin, λωτός χιονιού.

Για το δέρμα: χρώση, ανώμαλος τόνος δερμάτων, κιτρινωπό δέρμα.

Χρήση: Μετά από να καθαρίσει κάθε νύχτα, πάρτε το κατάλληλο σημείο μεγέθους που τίθεται ακόμη και στο πρόσωπό του.

 

4.White ροδοειδές μέσο καθαρισμού 100g

 

Συστατικά: safflower, arbutin, licorice κ.λπ.

Αποτελεσματικότητα: Το ευγενές πλύσιμο ο ρύπος στους πόρους, παίρνει μαζί τα λασπώδη παλαιά νεκρά σωματικά κύτταρα δερμάτων και το υπερβολικό πετρέλαιο, μειώνει την επιδερμική χρώση δερμάτων, χρώση, που ενυδατώνει και που λευκαίνει το δέρμα.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: πλύντε μακριά το λασπώδη, τον καθαρισμό και να λαμπρύνει.

 

5.White ροδοειδής αυξήθηκε δροσιά ουσίας 30ml

 

Συστατικά: το εκχύλισμα ζύμης, απόσπασμα φυκιών, αυξήθηκε νερό, μέσο επιπολής, γλυκερίνη, κ.λπ.

Αποτελεσματικότητα: η συμπαγής suyan τεχνολογία, εξωτερικό που τραβά μέσα στην πλήρωση γύρω από τη σταθεροποίηση με τη χρήση της ροδαλής τεχνολογίας εξαγωγής πετρελαίου, ο καθαρισμός αυξήθηκε υδρολυμένη πρωτεΐνη, προάγετε αποτελεσματικά το μεταβολισμό κυττάρων και η αναπροσαρμογή των παλαιών αποβλήτων κεράτινων, κάνει το δέρμα τη γρήγορη αποκατάσταση ομαλή και λεπτή η ισορροπημένες αξία pH και η έκκριση πετρελαίου ελέγχου για να απελευθερώσουν το δέρμα των επιβλαβών ουσιών, στους στενούς πόρους, σφίγγουν το δέρμα, καθιστούν το δέρμα σας στην πυράκτωση από την εσωτερική και εξωτερική λαμπρότητα πλήρες όπως νεογέννητο.

Χρήση: μετά από τον καθαρισμό δερμάτων, πάρτε ένα σωστό ποσό του προϊόντος που ντύνεται ομοιόμορφα στο πρόσωπο και ήπια το μασάζ μέχρι απορροφημένος

 

 

6. Ροδοειδής μάσκα μεταξιού 25ml

 

Σύνθεση: πρωτεϊνική ουσία μεταξιού, που λευκαίνει την ουσία, εκχύλισμα χλόης χιονιού, hyaluronic όξινη, υδρόφιλη λεκιθίνη, κολλαγόνο, απόσπασμα μαργαριταριών.

Αποτελεσματικότητα: Το πλήρες συμπλήρωμα των θρεπτικών ουσιών κυττάρων και η υγρασία, επισκευή έβλαψαν το δέρμα, βελτιώστε σημαντικά sebum την έκκριση είναι υπερβολικός. Πόροι σύγκλισης στην έκκριση, που αποβάλλει την τραχιά, θαμπή, θαμπή χροιά.

Βελτιώστε το ξηρό δέρμα, έτσι το δέρμα υγρό, χάρασε, η, φυσική άσπρη πυράκτωση ακτινοβολιών ΥΓΡΑΣΙΑΣ χωριστά από το εσωτερικό - έξω.

 

Άκρες:

1. Οι ανοικτές τσάντες έτοιμου προς χρήση, εάν χρησιμοποιείτε μια φορά την ημέρα και τρία σε μια σειρά, η επίδραση θα είναι πολύ καλύτερες. Αργότερα όταν το χρησιμοποιείτε μπορέσατε βάσει του δέρματος να ρυθμίσετε, οποτεδήποτε, παρέχετε οπουδήποτε την άμεση διατροφή στο δέρμα.

2. Όταν χρησιμοποιείτε τον κρύο χειμώνα, μπορείτε να βάλετε την του προσώπου τσάντα μασκών ενυδατώνετε για 5 λεπτά στο θερμό νερό 50 ° Γ όταν χρησιμοποιείτε το καυτό καλοκαίρι, οι τσάντες μασκών μπορούν να τεθούν στο ψυγείο. Θα αισθανθείτε πιό άνετοι και θαυμάσιοι ο καλύτερος.

3. Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε μετά από να λούσει, ή με μια καυτή πετσέτα μετά από 10 λεπτά, η πλήρης επέκταση των του προσώπου πόρων είναι ευεργετικότερη στο δέρμα να απορροφήσει τις θρεπτικές ουσίες από τη μάσκα.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen UV Nail Lamp Co.,Ltd.
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)